free html templates

Sobre Nosaltres

El Blanes Brass Kintet és una agrupació musical formada per instruments de vent metall. Fundada l’any 2006, neix gràcies a la inquietud de cinc joves músics amb el desig de crear una formació diferent per tal de dur a terme música de tots els estils i ritmes per tal de poder oferir gran diversitat de temes, i per a fer gaudir de la música a tot tipus de públic de totes les edats.

Dins el repertori del Blanes Brass Kintet, podeu trobar l’agrupació ideal per a amenitzar qualsevol tipus de celebració, ja sigui en festes privades, festes populars, o actuar en cicles de música, doncs no tan sols tenim repertori per a teatres, si no que disposem d’un gran ventall de temes en els que podrem escoltar ritmes com el pas-doble, el swing, el tango i els temes de la més rigorosa actualitat pop, que van des de els grups més emblemàtics com ABBA, QUENN, etc. fins als cantants més coneguts com Whitney Houston, Phil Collins, Joe Cocker, Frank Sinatra i gran varietat de temes de les bandes sonores originals de les millors pel·lícules de Hollywood, passant pel món de l’animació de Disney.

La nostra formació també ha sigut escollida per diverses parelles de nuvis per acompanyar-les en el dia del seu enllaç matrimonial, posant la música nupcial dins de la cerimònia del casament, i tot seguit amenitzant l’aperitiu amb ritmes més moguts.

En breu, la nostra formació comptarà amb el primer CD gravat fa poques setmanes a l’estudi de gravació “EL LOCAL” de Bescanó amb el tècnic de so Marc Piña. Aquest CD és un recull de temes diversos en el qual volem mostrar tot el ventall de temes dels que disposem, i que podeu escoltar en format breu dins el nostre web a l’apartat “ESCOLNTA’NS”.

Conçert al Teatre de Blanes